top of page
Search

Prošli smo ex-ante kontrolu i usvojili preporuke

Europski projekt pod nazivom „Prevencija institucionalizacije osoba u riziku“ (KK.08.1.3.04.0051) kojim se rekonstruira prostor savjetovališta Humanitarne organizacije „Zajednica Susret“ u Zagrebu ušao je u završnu pripremnu fazu. Administrativna priprema vezana uz početak radova je u posljednjoj fazi, stigle su preporuke nakon tzv. ex-ante kontrole dostavljene i vrlo opsežne dokumentacije. U skladu s komentarima sve potrebne preporuke smo uvažili i popravili prije odobrenja prve financijske transakcije.

Nakon ove faze otvara se proces javne nabave i biraju izvođači, a potom i građevinski radovi mogu početi.

Brojne administrativne obveze uspješno smo priveli kraju te uskoro očekujemo početak građevinskih radova u našem savjetovalištu u II Cvjetnom naselju. Aktivnosti naših dosadašnjih projekata, pa i „Prevencije institucionalizacije osoba u riziku“ privremeno ćemo provoditi u prostoru Mjesnog odbora Cvjetno naselje u Aleji Vlade Antolića na broju 2.

Prostor smo dobili na korištenje do 31. ožujka 2022. godine, a grupe s korisnicima planiramo organizirati utorkom od 16 do 20 sati, te četvrtkom i petkom od 12,00 do 18,00 sati. Korisnici će biti o svemu pravovremeno obaviješteni.

Partner u projektu je Centar za socijalnu skrb Zagreb.

Ukupna vrijednost projekta je 4.241.922,80 kuna.

Projekt je u potpunosti financiran iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova.

18 views0 comments
bottom of page