top of page
Search

Odabrana najpovoljnija ponuda za rekonstrukciju savjetovališta

Nakon po drugi put provedenog postupka nabave za izvođača radova na rekonstrukciji prostora Humanitarne organizacije "Zajednica Susret", početkom studenog smo objavili Poziv na dostavu ponuda na stranici strukturnifondovi.hr. Do propisanog roka, 15. 11. 2021. pristigle su dvije ponude. Postupak pregleda i ocjenjivanja ponuda je završen, donijeta je Odluka o odabiru najpovoljnije ponude i sada konačno radovi na rekonstrukciji našeg savjetovališta mogu početi.


Podsjećamo, obnova savjetovališta je dio projekta "Prevencija institucionalizacije osoba i riziku",KK.08.1.3.04.0051.).Projekt je "težak" 4.241.922,80 kuna i u potpunosti ga financira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Cilj projekta je unaprjeđenje socijalne infrastrukture sa svrhom provođenja procesa prevencije institucionalizacije ovisnika te razvoja mreže izvaninstitucijskih usluga i službi podrške u zajednici kako bi se smanjio broj recidiva institucionaliziranih ovisnika te omogućio njihov proces inkluzije i spriječila daljnja institicionalizacija novih korisnika.

Partner u projektu je Centar za socijalnu skrb Zagreb.


U provedbi projekta i cjelokupnoj administrativno zahtjevnoj proceduri suočili smo se s poskupljenjima na tržištu građevinskih materijala i radova, no u suradnji sa Središnjom agencijom za financiranje i ugovaranje uspjet ćemo realizirati ovaj važan projekt za sve dionike.

Vjerujemo da će obnova započeti još u studenom kada se selimo se u Mjesni odbor Cvjetno, samo nekoliko metara dalje od sadašnje lokacije. O novim terminima na vrijeme ćemo obavijestiti naše korisnike kroz grupe koje se održavaju srijedom te na našim facebook i web stranicama.


Raduje nas što u susret Božiću, u ovim za sve nas teškim pandemijskim vremenima krećemo s radovima na obnovi i proširenju opsega i kvalitete usluga u Zajednici Susret!

Iz svake krize uvijek ima izlaza, svaka je kriza nova prilika!


5 views0 comments
bottom of page