Search
  • Admin

Dogovoren početak radova na obnovi savjetovališta

Nakon provedenog postupka nabave i odabira izvođača radova na rekonstrukciji prostora Humanitarne organizacije „Zajednica Susret“, na sastanku s izvođačem radova i stručnim nadzorom održanim u ponedjeljak, 22.11.2021. g. dogovoren je plan aktivnosti u iduća dva tjedna.

Već ovaj tjedan počinju radovi na demontaži namještaja, idući tjedan selimo našu dokumentaciju u iznajmljeno skladište, a 6. prosinca napokon kreću radovi.

Europski projekt pod nazivom „Prevencija institucionalizacije osoba u riziku“ (KK.08.1.3.04.0051) kojim se rekonstruira prostor savjetovališta Humanitarne organizacije „Zajednica Susret“ u Zagrebu ulazi u završnu fazu. Partner u projektu je Centar za socijalnu skrb Zagreb. Ukupna vrijednost projekta je 4.241.922,80 kuna.

Projekt je u potpunosti financiran iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova.

Aktivnosti projekta „Prevencija institucionalizacije osoba u riziku“, kao i svih naših dosadašnjih projekata, već od idućeg ponedjeljka, 29. studenog, ćemo provoditi u prostoru Mjesnog odbora Cvjetno naselje u Aleji Vlade Antolića na broju 2.

Prostor smo dobili na korištenje do 31. ožujka 2022. godine, a grupe s korisnicima planiramo organizirati utorkom od 16 do 20 sati, te četvrtkom i petkom od 12,00 do 18,00 sati.

Korisnici će biti o svemu pravovremeno obaviješteni putem naših mrežnih stranica, WEB i Facebook stranice, te direktnom komunikacijom s izvoditeljima aktivnosti na svakom pojedinom projektu.


1 view0 comments

Recent Posts

See All

Tri ponude za izvođenje radova

Nakon provedenog postupka nabave za izvođača radova na rekonstrukciji prostora Humanitarne organizacije „Zajednica Susret“, objavom Poziva na dostavu ponuda na stranici strukturnifondovi.hr, pristigle