top of page
Search

Dogovoren početak radova na obnovi savjetovališta

Nakon provedenog postupka nabave i odabira izvođača radova na rekonstrukciji prostora Humanitarne organizacije „Zajednica Susret“, na sastanku s izvođačem radova i stručnim nadzorom održanim u ponedjeljak, 22.11.2021. g. dogovoren je plan aktivnosti vezanih uz obnovu savjetovališta.

Kako je dogovoreno, 6.prosinca kreću radovi koje započinjemo demontažom namještaja i seljenjem dokumentacije u iznajmljeno skladište.

Europski projekt pod nazivom „Prevencija institucionalizacije osoba u riziku“ (KK.08.1.3.04.0051) kojim se rekonstruira prostor savjetovališta Humanitarne organizacije „Zajednica Susret“ u Zagrebu ulazi u završnu fazu. Partner u projektu je Centar za socijalnu skrb Zagreb. Ukupna vrijednost projekta je 4.241.922,80 kuna.

Projekt je u potpunosti financiran iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova.

Aktivnosti projekta „Prevencija institucionalizacije osoba u riziku“, kao i svih naših dosadašnjih projekata, već od idućeg ponedjeljka, 29. studenog, ćemo provoditi u prostoru Mjesnog odbora Cvjetno naselje u Aleji Vlade Antolića na broju 2.

Prostor smo dobili na korištenje do 31. ožujka 2022. godine, a grupe s korisnicima planiramo organizirati utorkom od 16 do 20 sati, te četvrtkom i petkom od 12,00 do 18,00 sati.

Korisnici će biti o svemu pravovremeno obaviješteni putem naših mrežnih stranica, WEB i Facebook stranice, te direktnom komunikacijom s izvoditeljima aktivnosti na svakom pojedinom projektu.


14 views0 comments
bottom of page