Search
  • Admin

Dani otvorenih vrata EU projekata


Dani otvorenih vrata EU projekata 2021. godine

U razdoblju od 20. do 30. studenoga 2021. godine Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije uz podršku Europske komisije i ove godine organizira „Dane otvorenih vrata EU projekata“ čiji je cilj najširoj javnosti predstaviti projekte koji su dali doprinos razvoju lokalnih zajednica. Riječ je o područjima kao što su poduzetništvo, obrazovanje, socijalna uključenost, zdravlje, kultura, energetika, istraživanje i razvoj, promet, zaštita okoliša, ruralni razvoj, turizam i mnoga druga.


Kroz trajanje Dana otvorenih vrata EU projekata, Humanitarna organizacija “Zajednica Susret” predstavit će dva projekta, čija je nositeljica – “Centar podrške za ovisnike i osobe u riziku“ (UP.02.2.2.06.0038) i „Prevencija institucionalizacije osoba u riziku“ (KK.08.1.3.04.0051.).


Kroz video materijal, u kojem će biti predstavljene aktivnosti projekata kao i sami ciljevi i ciljane korisničke skupine, predstavit će se projekti te će biti dostupni na mrežnim stranicama, kao i na društvenim mrežama projekata i Udruge.

U ponedjeljak, 22. studenog 2021. godine između 10 i 11 sati bit će objavljen video o projektu “Centar podrške za ovisnike i osobe u riziku“ (UP.02.2.2.06.0038), a u istom vremenu u utorak, 23. studenog 2021. godine, bit će objavljen video za projekt „Prevencija institucionalizacije osoba u riziku“ (KK.08.1.3.04.0051.).

Svi zainteresirani moći će, uz pogledani video, postaviti pitanja o projektima putem komentara, e-mail pošte ili putem telefonskog poziva.


Mrežne stranice:

www.zajednica-susret.hr

www.mobilni-tim.com

www.prevencijainstitucionalizacije-susret.org

Facebook: zajednica susret

e-mail:

zagreb@zajednica-susret.hr

info@mobilni-tim.com

Telefon:

01/6040-198

Putem medijske kampanje i društvenih mreža bit će promovirani ovogodišnji „Dani otvorenih vrata EU projekata“. Na posebnoj internetskoj stranici u okviru središnjeg portala www.strukturnifondovi.hr bit će objavljen cjelokupni program „Dana otvorenih vrata EU projekata u Hrvatskoj“ te će tamo biti navedeno svi sudionici kao i njihov program.1 view0 comments

Recent Posts

See All

Tri ponude za izvođenje radova

Nakon provedenog postupka nabave za izvođača radova na rekonstrukciji prostora Humanitarne organizacije „Zajednica Susret“, objavom Poziva na dostavu ponuda na stranici strukturnifondovi.hr, pristigle