top of page
Search

Dani otvorenih vrata EU projekata


Dani otvorenih vrata EU projekata 2021. godine

U razdoblju od 20. do 30. studenoga 2021. godine Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije uz podršku Europske komisije i ove godine organizira „Dane otvorenih vrata EU projekata“ čiji je cilj najširoj javnosti predstaviti projekte koji su dali doprinos razvoju lokalnih zajednica. Riječ je o područjima kao što su poduzetništvo, obrazovanje, socijalna uključenost, zdravlje, kultura, energetika, istraživanje i razvoj, promet, zaštita okoliša, ruralni razvoj, turizam i mnoga druga.


Kroz trajanje Dana otvorenih vrata EU projekata, Humanitarna organizacija “Zajednica Susret” predstavit će dva projekta, čija je nositeljica – “Centar podrške za ovisnike i osobe u riziku“ (UP.02.2.2.06.0038) i „Prevencija institucionalizacije osoba u riziku“ (KK.08.1.3.04.0051.).


Kroz video materijal, u kojem će biti predstavljene aktivnosti projekata kao i sami ciljevi i ciljane korisničke skupine, predstavit će se projekti te će biti dostupni na mrežnim stranicama, kao i na društvenim mrežama projekata i Udruge.

U ponedjeljak, 22. studenog 2021. godine između 10 i 11 sati bit će objavljen video o projektu “Centar podrške za ovisnike i osobe u riziku“ (UP.02.2.2.06.0038), a u istom vremenu u utorak, 23. studenog 2021. godine, bit će objavljen video za projekt „Prevencija institucionalizacije osoba u riziku“ (KK.08.1.3.04.0051.).

Svi zainteresirani moći će, uz pogledani video, postaviti pitanja o projektima putem komentara, e-mail pošte ili putem telefonskog poziva.


Mrežne stranice:

www.zajednica-susret.hr

www.mobilni-tim.com

www.prevencijainstitucionalizacije-susret.org

Facebook: zajednica susret

e-mail:

zagreb@zajednica-susret.hr

info@mobilni-tim.com

Telefon:

01/6040-198

Putem medijske kampanje i društvenih mreža bit će promovirani ovogodišnji „Dani otvorenih vrata EU projekata“. Na posebnoj internetskoj stranici u okviru središnjeg portala www.strukturnifondovi.hr bit će objavljen cjelokupni program „Dana otvorenih vrata EU projekata u Hrvatskoj“ te će tamo biti navedeno svi sudionici kao i njihov program.13 views0 comments
bottom of page